آمریکا به دوران پساترامپ نزدیک خواهد شد؟ ، از نگرانی طالبان تا تصمیم برای پوشیدن لباس سوپرمن مقابل بیمارستان

به گزارش وبلاگ مونوپاد، 21 روز باقی مانده در آمریکا کارزار عظیم انتخاباتی برای هر دو حزب دموکرات و جمهوری خواه است و کمپین هردو جناح تمام کوشش خود را انجام می دهند تا نتیجه انتخابات را به نفع خود رقم بزنند؛ اما در این بین به نظر می رسد ترامپ بیش از رقیب خود متوسل به راه های محیرالعقول خواهد شد.

آمریکا به دوران پساترامپ نزدیک خواهد شد؟ ، از نگرانی طالبان تا تصمیم برای پوشیدن لباس سوپرمن مقابل بیمارستان

گروه سیاسی وبلاگ مونوپاد، زهرا مهران راد؛حالم خوب است و اجازه سوسیالیستی شدن آمریکا را نمی دهم!

این را رئیس جمهور احتمالا در حال گذار آمریکا در بالکن کاخ سفید می گوید آن هم در اولین سخنرانی عمومی خود بعد از پشت سر گذاشتن کرونا

*از حجم تقلب در صندوق های رای شگفت زده خواهید شد

وبعد تاکید می نماید احتمالا انتحابات پیش رو در آمریکا پر از تقلب خواهد بود و از حجم تقلب در صندوق های رای شگفت زده خواهید شد به همین دلیل به هواداران خود توصیه می نماید که حتما در انتخابات شرکت نمایند.

رئیس جمهور کرونا زده آمریکا البته در اولین مصاحبه تلویزیونی خود بعد از ترخیص از بیمارستان با فاکس نیوز بدون اینکه مستندات پزشکی معتبرارائه دهد، ادعا می نماید: دیگر کرونا ندارم. به نظر می رسد اکنون در برابر ویروس کرونا ایمن شده ام.

ترامپ بعد از ترخیص از بیمارستان به فاکس نیوز گفت: دیگر کرونا ندارم. به نظر می رسد اکنون در برابر ویروس کرونا ایمن شده ام.

*از نگرانی طالبان برای کرونای ترامپ تا تصمیم ترامپ برای سوپرمن شدن

البته کرونای ترامپ نگرانی خیلی های دیگر را هم در دنیا به دنبال داشت مثلا سخنگوی طالبان در تبادل نظر با سی بی اس، گفت که از مثبت شدن تست کرونای ترامپ خیلی دلش به درد امده است، اما از اینکه می بیند شرایط جسانی ترامپ رو به بهبود است شادمان است؛ البته حواشی کرونای مضحک ترامپ ختم به همین جا نمی گردد بعد از ترخیص او از بیمارستان نیویورک تایمز نوشت: ترامپ قصد داشت تا پس از مرخصی از بیمارستان تی شرت سوپرمن بر تن کند، ولی از این کار صرفنظر کرد. وی حتی به این فکر افتاده بود که هنگام خروج از بیمارستان در برابر مردم پیراهن خود را شکافته و تی شرت سوپرمن را به نشانه قدرت نمایان کند؛ موضوعی که گرچه منابع مستقل آن را تایید نکردند، اما کاربران اینترنتی آن را مستمسک شوخی خود قرار دادند.

*بایدن خطاب به هوادارانش: تنها چیزی که مردم آمریکا برای بدبختی به ان احتیاج دارند رئیس جمهوری است که شراط را بدتر کند

این در حالیست که کمی آن طرف تر در ایالت پینسیلوانیا جدی ترین رقب او یعنی بایدن پشت تریبون رفت و از ناکارآمدی دولت فعلی آمریکا گفت. ایالتی که در سال 2012 برگه برنده دموکرات ها و اوباما بود و با 16 امتیاز آن ها را پیش انداخت، اما در سال 2021 ترامپ جمهوری خواه را با 2 امتیاز پیشتاز کرد؛ شهری تاثیر گذا و معین نماینده؛ بایدن در این متینگ انتخاباتی ترامپ را متهم به یکجانبه گرائی کرد و گفت: او دنیا را فقط از خیابان محبوب خود می بیند وی خطاب به هواداران خود ادامه داد: آمریکا سزاوار یک رئیس جمهوری است که بفهمد مردم به دنبال چه هستند.

شما در حال حاضر با مسائل واقعی روبرو هستید و آخرین چیزی که شما احتیاج دارید رئیس جمهوری است که آن ها را بدتر کند. این نامزد دموکرات انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا به مسائل مالی گریبانگیر مردم این کشور به ویژه این ایالت اشاره نمود و اضافه نمود: 11 میلیون شغل از ابتدای همه گیری از دست رفته و هنوز برنگشته است. اخراج موقت به اخراج دائمی تبدیل شده است. از زمان آغاز بحران، هنوز 674 هزار شغل تولیدی در سراسر کشور و بیش از 40هزار شغل تولیدی در پنسیلوانیا بازنگشته اند.

*نظرسنجی ها حکایت از پیش تازی 7 تا 15 درصدی ترامپ دارد

رقابت های انتخاباتی دو نامزد اصلی انتخابات در امریکا در حالی تنگاتنگ تر می گردد که کمتر از 3 هفته تا انتخابات فرصت باقی است 21 روزی که برای هردو کمپین حیاتی است، اما نظرسنجی ها در سطح ملی حکایت از آن دارد که به طور متوسط بایدن تقریبا با آماری 7 تا 15 درصدی از ترامپ پیش افتاده است.

ناظران بین الملل البته بر این باورند که جبران عقب ماندگی ترامپ و هم پیمانان او در زمان پیش رو بسیار سخت است، اما غیرممکن نخواهد بود، اساسا افکار عمومی آمریکا در یکسال اخیر در خصوص انتخابات شکل گرفته از سوی دیگر تجربه نشان می دهد که در بازهزمانی باقی مانده تا انتخابات مردم آمریکا تصمیم نهائی خود را برای نامزد مورد نظر گرفته اند و معمولا زمان تقریبی یکماهه پیش رو شاید بتواند 3 الی 4 درصد آرائ انتخاباتی را ان هم در ایالات مهم و تاثیرگذار تغییر دهد، این در حالیستکه در حال حاضر نظر سنجی ها اختلاف بیشتری بین ترامپ و بایدن را نشان می دهند.

زمان تقریبی یکماهه پیش رو شاید بتواند 3 الی 4 درصد آرائ انتخاباتی را ان هم در ایالات مهم و تاثیرگذار تغییر دهد، این در حالیستکه در حال حاضر نظر سنجی ها اختلاف بیشتری بین ترامپ و بایدن را نشان می دهند.

گرچه منابع امریکائی آمار متفاوتی از اختلاف آراء دو نامزد دموکرات و جمهوری خواه را ارائه می دهند؛ اما فصل مشترک این ارقام متفاوت همگی حکایت از پیشتازی بایدن دارد؛

*واشنگتن پست: بی اعتمادی مردم به ترامپ در خصوص کرونا موجب عدم حمایت مردم از او شده

مثلا واشنگتن پست در این خصوص می نویسد: بی اعتمادی مردم به سخنان ترامپ خصوصا درباره بیماری کرونا موجب شده است کوشش های وی برای جلب حمایت مردم بی ثمر باشد.

این روزنامه آمریکایی در پایگاه اینترنتی خود در گزارشی ادامه می دهد: بر اساس نظرسنجی جدید مشترک واشنگتن پست-ای بی سی نیوز، در حالی که 3 هفته به روز انتخابات ریاست جمهوری آمریکا باقی مانده است، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، کماکان از رقیب خود جو بایدن عقب است و در کوشش است که این نتیجه را تغییر دهد. محبوبیت وی به علت بی اعتمادی مردم در موضوع بیماری همه گیر کرونا کاهش یافته است.

رئیس جمهور آمریکا در دوران پر فراز و نشیب حوادث از جمله اولین مناظره انتخاباتی، مناظره میان مایک پنس معاونش و سناتور کامالا هریس و بستری شدن خودش در بیمارستان پس از ابتلا به کرونا، پیروز نشده است فاصله خود را با بایدن کم کند.

در حقیقت، این رقابت در طی چند ماه اخیر تغییر چندانی ننموده است و رای دهندگان ظاهرا در برابر موج اخبار و جنجال ها غیرقابل نفوذ هستند.

54 درصد از رای دهندگان احتمالی به بایدن و 42 درصد به ترامپ رای دادند. جو جورگنسن، نامزد حزب لیبرترینریا، و هووی هاوکینز، نامزد حزب سبزها، نیز به ترتیب 2 درصد و یک درصد آرا را به دست آوردند.همچنین بایدن در میان رای دهندگان ثبت نام نموده با 12 درصد پیشتاز است.البته ذکر این مورد لازم است که:این نظرسنجی ها منعکس نماینده محبوبیت هر نامزد در میان مردم است و رقابت های ایالتی برای 270 رای الکترال لازم برای پیروزی در انتخابات را شامل نمی گردد.

نظرسنجی واشنگتن پست-ای بی سی نیوز در ایالت های اصلی و همچنین در نظرسنجی های مردمی دیگر نشان می دهد که بایدن باز هم از ترامپ پیش است، گرچه فاصله آن ها بسیار کم است و در بعضی از ایالت ها نتیجه مساوی است و هنوز هیچ نامزدی اکثریت آرا الکترال کالج را به دست نیاورده است.

شواهد حکایت از آندارد که یکی از موانع ترامپ در بالا بردن آراء خود نحوه مدیریتش در جلوگیری از شیوع ویروس کرونا بوده است.میزان کلی محبوبیت ترامپ در میان رای دهندگان ثبت نام نموده 45 درصد مثبت و 54 درصد منفی بوده است و 47 درصد گفته اند به هیچ وجه وی را تایید نمی نمایند.

در میان کسانی که عملکرد وی را تایید می نمایند، 90 درصد از انتخاب مجدد وی حمایت کردند و از میان کسانی که وی را تایید نمی نمایند، 93 درصد از بایدن حمایت کردند،در این نظرسنجی 48 درصد گفتند عملکرد ترامپ در مقابله با کرونا را تایید می نمایند و 58 درصد تایید نکردند؛

*با همه بدبیاری ها به نظر میرسد اقتصاد برگ برنده ترامپ باشد

اما با تمام بد بیاری ها و نقاط ضعف آقای پرزیدنت به نظر میرسد اقتصاد برگ برنده اوباشد چون 54 درصد گفتند از عملکرد وی رضایت دارند و 45 درصد گفتند آن را تایید نمی نمایند. از میان کسانی که عملکرد وی را در اقتصاد تایید کردند 77 درصد از انتخاب مجدد وی حمایت کردند و 16 درصد به بایدن رای دادند.در میان کسانی که از عملکرد وی ناراضی بودند، 96 درصد از بایدن حمایت کردند و میزان حمایت از ترامپ صفر بوده است.

از میان 12 درصد آرای الکترال که به عملکرد ترامپ در اقتصاد رای دادند، اما از عملکرد وی در مسئله کرونا ناراضی بودند، 58 درصد از بایدن و 19 درصد از ترامپ حمایت کردند.

گرچه بسیاری از آمریکایی ها به گفته های ترامپ درباره این بیماری و نحوه مدیریت آن اعتمادی ندارند، اما 63 درصد گفتند در کل به دولت فدرال برای کنترل کرونا اعتماد دارند

نظرسنجی مشترک واشنگتن پست-ای بی سی نیوز به صورت تلفنی و در فاصله زمانی 6 تا 9 اکتبر انجام شد و یک هزار و 14 نفر عظیمسال از جمله 879 رای دهنده ثبت نام نموده و 725 رای دهنده احتمالی در آن شرکت کردند. ضریب خطای این نظرسنجی مثبت یا منفی 5/3 درصد بود.

*براساس آنچه نظر سنجی ها تا الان نشان می دهد ایالات متحده به دوران پساترامپ نزدیک می گردد

با این حساب به نظر می رسد اگر روال موجود در امریکا با سبک و سیاق نظر سنجی های فعلی پیش رود و اتفاق غیرمترقبه ای در این سه هفته پیش رو رخ ندهد ایالات متحده به دوران پساترامپ نزدیک خواهد شد هرچند که به نظر می رسد ترامپ حساب ویژه ای برای کشف واکسن کرونا در روز های متهی به انتخابات 2020 باز نموده است.

*وزیر دفاع اختمالی بایدن: احتمال هرج ومرج و دخالت ارتش در انتخابات پیش رو وجود دارد

به هرحال فصل مشترک نگرانی جمهوری خواستار و دموکرات ها در انتخابات پیش رو از تنش، ناآرامی و درگیری در برگزاری انتخابات باشد شاهد این مدعا نیز اظهارات محتمل ترین گزینه وزارت دفاع در دولت احتمالی جو بایدن یعنی میشل فلاورنوی است.

او در مقاله ای در نشریه اکونومیک تایمز، نوشت این احتمال وجود دارد که انتخابات سوم نوامبر به هرج و مرج منجر و برای مقابله با آن از نیرو های نظامی استفاده گردد.

این مساله ای است که آمریکایی ها در کارزار های انتخابات ریاست جمهوری با آن بیگانه اند: آیا هنگام رای دادن، شمارش آرا و یا واکنش های پس از رای گیری، اوضاع آنقدر آشفته خواهد شد که ارتش آمریکا در امور دخالت کند؟

پاسخ این است: بله، البته فقط در موارد خیلی شدید. معمولا احتیاجی نیست که ارتش در انتخابات نقش آفرینی کند. قانون اساسی دست ارتش را در این زمینه بسته است، و از آمریکا در برابر دشمنان خارجی دفاع می نماید. صدور فرمان غیرنظامی عمدتا به پلیس غیرنظامی واگذار می گردد، ولی قانونی مبهم وجود دارد: قانون شورش که در سطح تئوری می تواند به ارتشِ فعال، نقشی شبیه پلیس واگذار کند؛ و فرمانداران نیز در مواقع ضروری می توانند از گارد ملی استفاده نمایند..

*احتمال حضور ارتش در انتخابات زمانی قوت گرفت که ترامپ گفت: پذیرای شکست نخواهد بود

استفاده بالقوه از نظامیان، چه نظامیان فعال، چه گارد ملی، در هنگام رای گیری و یا در ناآرامی های پس از انتخابات، مساله ای است که رهبران نظامی و همچنین فرمانداران آن را آنالیز نموده اند. چنین احتمالاتی پس از آن مطرح شده است که رئیس جمهور ترامپ بدون ارائه مدرک توضیح داد رای دهی به وسیله ای-میل به بروز تقلب انتخاباتی منجر خواهد شد و این که شاید وی پذیرای شکست در انتخابات نباشد.

اما استقرار نظامیان در مکان های رای گیری در روز انتخابات، حتی اگر هدف از آن حفاظت از شهروندان هنگام رای دادن باشد، باعث ایجاد نگرانی از تهدید رای دهندگان خواهد شد

*نماینده جمهوری خواه:در صورتیکه ترامپ نتیجه انتخابات را واگذار کند حمام خون در آمریکا به راه خواهد افتاد

.

در سوی دیگر ماجرا جمهوری خواستار نیز نگران نتیجه انتخابات اند و اینکه طبل رسوایی شان وارد مرحله جدید گردد در این خصوص سناتور تد کروز نماینده جمهوری خواستار در کنگره معتقد است اگر دونالد ترامپ نتیجه انتحابات را درسوم نوامبر را واگذار کند، حمام خونی شبیه به واترگیت در امریکا به راه خواهد افتاد وی در این خصوص به گاردین گفته است: اگر در روز انتخابات مردم عصبانی باشند و امید خود را از دست داده باشند و افسرده باشند که آن چیزی است که نانسی پلوسی رئیس مجلس نمایندگان و چاک شومر رهبر اقلیت دموکرات سنا می خواهند، انتخابات افتضاحی خواهد شد. فکر می کنم ممکن است کاخ سفید و هردو مجلس را از دست بدهیم و چنین چیزی می تواند حمام خونی در ابعاد واترگیت باشد.

اگر در روز انتخابات مردم عصبانی باشند و امید خود را از دست داده باشند و افسرده باشند که آن چیزی است که نانسی پلوسی رئیس مجلس نمایندگان و می خواهد

به هرحال 21 روز باقی مانده در آمریکا کارزار عظیم انتخاباتی برای هر دو حزب دموکرات و جمهوری خواه است و کمپین هردو جناح تمام کوشش خود را انجام می دهند تا نتیجه انتخابات را به نفع خود رقم بزنند؛ اما در این بین به نظر می رسد ترامپ بیش از رقیب خود متوسل به راه های محیرالعقول خواهد شد،که یک نمونه آن ابتلای ناگهانی به کروناویروس بود. حال باید دید نتیجه این پیکار با وجود سایه سنگین کرونا چه به لحاظ ضعف در کنترل و مهار آن و چه به لحاظ ابتلای بی موقع یا شاید هم به موقع آقای رئیس جمهور به آن آیا له یا علیه او خواهد بود؟

منبع: خبرگزاری دانشجو

به "آمریکا به دوران پساترامپ نزدیک خواهد شد؟ ، از نگرانی طالبان تا تصمیم برای پوشیدن لباس سوپرمن مقابل بیمارستان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آمریکا به دوران پساترامپ نزدیک خواهد شد؟ ، از نگرانی طالبان تا تصمیم برای پوشیدن لباس سوپرمن مقابل بیمارستان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید